Джони Деп обещал по-лека история в новия филм за Карибски пирати

Джони Деп обещал на феновете на "Карибски пирати", че следващият филм няма да бъде толкова объркан като предишните, а ще е по-лежерен и забавен. Той дори признава, че за него предишните части от продукцията са били объркващи, въпреки че

2011-01-09 20:41:41
Джони Деп обещал по-лека история в новия филм за Карибски пирати
Джони Деп обещал на феновете на "Карибски пирати", че следващият филм няма да бъде толкова объркан като предишните, а ще е по-лежерен и забавен.

Той дори признава, че за него предишните части от продукцията са били объркващи, въпреки че уж е знаел как се развива историята с голяма точнист. Актьорът играе капитан Джак Спароу, който минава през много приключения.

В следващата част много от нещата ще са по-ясни и особено въпросът дали Джак Спароу е "Не-Мъртъв". Това идва от сцената, в която става ясно, че Джак също е прокълнат от кораба "Черната Перла" и, когато го огрее лунна светлина, той изглежда като скелет. Други разни необяснени истории ще бъдат добре обхванати в новия филм за приключенията на пиратите, "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides".

"Много хора споделиха, че са гледали няколко пъти филмите, за да успеят да разберат връзката и като цяло историята на героите и цялостната картина на развитие. В новия филм всичко ще бъде обяснено и разнищено много подробно, също така, до колкото предполагам, времетраенето ще е може би около 2 часа, но не мога са кажа със сигурност" - споделил Джони Деп в интервю за "Only For You". Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия